Selecteer een pagina

CV op gas of mazout

Een centrale verwarming op gas voor uw nieuwbouwwoning? Of gaat u toch liever voor een mazoutketel? Bij Goovaerts & Zoon behoren beide opties tot de mogelijkheden. Voor welk type u ook kiest, wij hebben alles in huis om een vlotte installatie te verwezenlijken. Wij werken hiervoor steeds met kwaliteitsmerken zoals Buderus, Weishaupt en Junkers. Geen idee welk merk of welke installatie het meest geschikt is voor uw woning? Laat u begeleiden door ons professioneel advies. Zo weet u dat u voor de juiste keuze gaat.

WARMTEPOMPEN

 

Een warmtepomp is een energiezuinige koeltechnische installatie. U kan de koelcyclus van een airco bijvoorbeeld omkeren om uw ruimte niet af te koelen, maar net te verwarmen. Dan spreken we van een lucht/lucht warmtepomp. Voor de rest kan u ook opteren voor een lucht/water of water/water installatie. Hebt u nood aan extra informatie omtrent de verschillende soorten? Wilt u professioneel advies? Ook dan staan wij voor u klaar. Bent u geïnteresseerd in de plaatsing van vloerverwarming? Wilt u een warmwaterboiler aansluiten? Dit kan samen met de warmtepompen geïnstalleerd worden. Een warmtepompboiler kan zelfs gebruikt worden ter vervanging van uw elektrische boiler en bespaart zelfs tot €500 op een jaar. Op vijf jaar tijd hebt u de investering teruggewonnen.

Sanitair

Goovaerts & Zoon legt een bijzondere expertise aan de dag voor sanitaire installaties in nieuwbouwwoningen, maar ook het plaatsen van sanitair voor renovatieprojecten behoort tot ons uitgebreid takenpakket. Wij verzorgen uw sanitaire installatie tot in de puntjes, gaande van de opmeting, plaatsing van de leidingen tot definitieve aansluiting en plaatsing van de toestellen. We werken nauwkeurig en met veel oog voor detail.

GSM : 0479 46 68 31

Goovaerts & Zoon

Oude Baan 23

2820 Bonheiden

Gsm : 0479 46 68 31

info@govaertsverwarming.be

Onze Diensten

Centrale verwarming

Sanitair

BTW NR 0869.651.421.