Goovaerts & Zoon  -  Zonne-energieOp zoek naar een energiezuinige oplossing voor het verwarmen van water? Dan helpt Goovaerts & Zoon u graag verder voor installaties die werken op zonne-energie in Bonheiden en omgeving. Ga voor een milieubewuste en energiezuinige keuze.

Energie uit de natuur

Zonne-energie is een natuurlijke bron die op een milieuvriendelijke manier uw huis van warm water kan voorzien. Naargelang de grootte van de zonne-installatie kan deze voor de productie van warm water voorzien in 30% van de jaarlijkse behoefte, zonder brandstofverbruik en vervuilende uitstoot. Daarnaast worden er nog steeds heel wat premies en subsidies voorzien voor wie zonne-energie gebruikt.

Op maat van uw woning

Om de zonne-energie op een efficiënte manier te kunnen gebruiken in uw woning is het noodzakelijk dat de verschillende elementen van de installatie perfect op elkaar afgestemd zijn. Omdat de hoogwaardige merken Buderus en Wieshaupt alle elementen van de installatie samen aanbieden, genieten deze toestellen dan ook onze voorkeur. Daarnaast neemt Goovaerts & Zoon uit Bonheiden ook de plaatsing van warmtepompen op zich.

Breng ons op de hoogte

Dient er een herstelling uitgevoerd te worden aan uw zonne-installatie? Breng ons op de hoogte en wij komen bij u ter plaatse om de nodige reparaties uit te voeren. Wist u trouwens dat Goovaerts & Zoon ook centrale verwarming en sanitair uitvoert? Ontdek onze volledige dienstverlening of neem even contact met ons op voor meer informatie.