Goovaerts & Zoon  -  SanitairHeeft u binnenkort diverse verbouwingswerken voor de boeg of bent u op zoek naar een vakman om het sanitair van uw nieuwbouwwoning te installeren? Voor alle toepassingen inzake centrale verwarming en sanitair in Bonheiden is Goovaerts & Zoon dé aangewezen partner. Centrale verwarming en sanitair is al decennialang onze passie, en dat merkt u. Met veel enthousiasme en toewijding gaan we voor u aan de slag.

Service van A tot Z

Goovaerts & Zoon legt een bijzondere expertise aan de dag voor sanitaire installaties in nieuwbouwwoningen, maar ook het plaatsen van sanitair voor renovatieprojecten behoort tot ons uitgebreid takenpakket. Wij verzorgen uw sanitaire installatie tot in de puntjes, gaande van de opmeting, plaatsing van de leidingen tot definitieve aansluiting en plaatsing van de toestellen. We werken nauwkeurig en met veel oog voor detail.

Focus op duurzaamheid

Een luxueus ligbad in een klassieke of juist hypermoderne stijl? Of wat dacht u van een moderne hang-wc die uw badkamer meteen een eigentijdse uitstraling geeft? Vertel ons over uw droombadkamer en wij geven u met veel plezier gericht advies op maat van uw specifieke wensen en budget. Voor sanitair werken we niet met vaste merken omdat het gamma hierin zeer uiteenlopend is. Uiteraard kunt u op ons vrijblijvend advies rekenen omtrent merk- en materiaalkeuze. Een lange levensduur van het gekozen materiaal én de uitgevoerde werken is steeds onze focus.

Doeltreffende oplossing voor defecten

Ook herstellingen aan sanitaire installaties in regio Bonheiden worden door ons uitgevoerd, maar dit beperkt zich voornamelijk tot de installaties die wij zelf geplaatst hebben. Op deze manier kunnen wij onze klanten te allen tijde van een uitstekende service voorzien.

Interesse om een beroep te doen op Goovaerts & Zoon? Contacteer ons via het contactformulier voor een vrijblijvende afspraak of een gratis prijsofferte. We staan u graag te woord.