Goovaerts & Zoon te Bonheiden zorgt niet enkel voor uw centrale verwarming maar ook voor de installatie van al uw sanitaire toestellen en leidingen.

Zowel nieuwbouw als renovatie behoren tot onze specialiteiten. Wij verzorgen uw sanitaire installatie tot in de puntjes, gaande van de opmeting, plaatsing van de leidingen tot definitieve aansluiting en plaatsing van toestellen. Wij werken niet met vaste merken daar het gamma hierin zeer groot is. Uiteraard kunnen wij u wel adviseren welke merken er kwaliteitsvol en goed zijn.

Ook herstellingen aan sanitaire installaties worden door ons uitgevoerd maar dit beperkt zich tot de installaties die wij zelf geplaatst hebben. Dit om onze eigen klanten nog meer te kunnen voorzien van een uitstekende service.

Hebt u binnenkort diverse verbouwingswerken voor de boeg of is uw nieuwbouw toe aan de volgende stap, namelijk sanitair installeren? Neem dan vrijblijvend contact op met Govaerts & Zoon uit Bonheiden en wij checken meteen onze agenda voor een afspraak

Contactname kan ook steeds via onze contactpagina.