Goovaerts & Zoon  -  Centrale verwarmingGoovaerts & Zoon biedt een totaalpakket voor uw warmtepompen en centrale verwarming in Bonheiden en omgeving. We nemen hierbij de complete installatie voor onze rekening, gaande van de berekening tot de plaatsing en de definitieve afwerking. Voor alle werkzaamheden hanteren we een persoonlijke aanpak en een klantvriendelijke service waarbij uw wensen centraal staan.

Centrale verwarming op gas en mazout

Een centrale verwarming op gas voor uw nieuwbouwwoning? Of gaat u toch liever voor een mazoutketel? Bij Goovaerts & Zoon behoren beide opties tot de mogelijkheden. Voor welk type u ook kiest, wij hebben alles in huis om een vlotte installatie te verwezenlijken. Wij werken hiervoor steeds met kwaliteitsmerken zoals Buderus, Weishaupt en Junkers. Geen idee welk merk of welke installatie het meest geschikt is voor uw woning? Laat u begeleiden door ons professioneel advies. Zo weet u dat u voor de juiste keuze gaat.

Warmtepompen

Een warmtepomp is een energiezuinige koeltechnische installatie. U kan de koelcyclus van een airco bijvoorbeeld omkeren om uw ruimte niet af te koelen, maar net te verwarmen. Dan spreken we van een lucht/lucht warmtepomp. Voor de rest kan u ook opteren voor een lucht/water of water/water installatie. Hebt u nood aan extra informatie omtrent de verschillende soorten? Wilt u professioneel advies? Ook dan staan wij voor u klaar. Bent u geïnteresseerd in de plaatsing van vloerverwarming? Wilt u een warmwaterboiler aansluiten? Dit kan samen met de warmtepompen geïnstalleerd worden. Een warmtepompboiler kan zelfs gebruikt worden ter vervanging van uw elektrische boiler en bespaart zelfs tot €500 op een jaar. Op vijf jaar tijd hebt u de investering teruggewonnen.

Doe een beroep op onze onderhoudsdienst

Het onderhoud van uw CV-ketel is wettelijk verplicht. Bij een mazoutketel is dit jaarlijks, bij gas is dit om de twee jaar. Doe hiervoor een beroep op Goovaerts & Zoon uit Bonheiden en wees verzekerd van een veilige dienstverlening conform de huidige voorschriften. We leveren steeds de nodige attesten.

Snelle en efficiënte herstellingen

Een probleem met uw centrale verwarming? Of graag enkel uw ketel vervangen? Op Goovaerts & Zoon kunt u zich beroepen voor vakkundige herstellingen en vervangingen. Omdat het voor ons eenvoudiger is om wisselstukken te bekomen van onze eigen merken, geven we de voorrang aan installaties die wij zelf geplaatst hebben. 

Benieuwd naar hoe we uw centrale verwarming of sanitair aanpakken? Neem vandaag contact op met Goovaerts & Zoon en ontdek wat wij voor u kunnen doen. Indien gewenst stellen we zeker een vrijblijvend voorstel voor u op.