Zowel voor nieuwbouw als renovatie kunt u bij Goovaerts & Zoon te Bonheiden terecht voor installatie van uw centrale verwarming. Alles van de installatie nemen wij voor onze rekening, gaande van de berekening tot installatie en definitieve afwerking. Een persoonlijke aanpak en professioneel uitgevoerde werken zijn uiteraard inbegrepen in onze diensten.

Wij werken steeds met kwaliteitsmerken zoals Buderus, Weishaupt en Junkers.
Uiteraard kunt u ook opteren voor een ander merk naar keuze. Ook voor mazout- en gasinstallaties zijn wij uw geschikte partner.

Wil u bij renovatie de kosten beperken dan kan u opteren om enkel de ketel en de radiatoren te vervangen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Inmiddels is het onderhoud van een mazoutketel en gasketel verplicht door de wet. Bij mazout is dit jaarlijks, bij gas is dit om de twee jaar. Wij leveren steeds de nodige attesten.

Bij herstellingen geven wij de voorrang aan installaties die wij zelf geplaatst hebben. Dit is enkel om de best mogelijke service te verlenen daar het voor ons makkelijker is om wisselstukken te bekomen van onze eigen merken.

Contacteer ons vrijblijvend voor info of een gratis offerte.